Når det kommer storfint besøk må skjermene renses

Svarte blanke skjermer og fingerstyring gjør dagens mobile datamaskiner skikkelig skitne. “Fettede” og fæle. Akkurat som briller.

IMG_0016

Når en holder på med disse dingsene dag ut og dag inn, legger jeg ofte ikke merke til elendigheten som sakte gjør skjermene mer uleselige, men når det kommer besøk, og særlig besøk av folk som er viktige for en, ja da ser en plutselig både på seg selv og omgivelsene litt utenfra.

Så nå bruker jeg en av mine dyrebare rensekluter jeg kjøpte på Apple Store for å gi både Mac, iPad og iPhone en omgang.

IMG_0017

Jeg tør ikke kjøpe disse rensemidlene noe annet sted en i Apple Store. Kjemikalier kan ødelegge disse fett-avisende (ja på nye iPad og iPhone er det en hinne som fjerner mye fingerfett automatisk!) skjermene på et blunk.

Så, nå er dingsene i presentabel stand og gjestene kan komme!