Blogging er ikke bare bare…

Nå er jeg også igang med å “blogge”. Etter åtte uker i Spania, mens jeg har daglig fulgt min nyhets blogrulle, har min erfaring med blogging sakte men sikkert økt.

For å komme igang har det vært enkelte hindringer som har utsatt debuten:

– Språk – hvilket språk skal jeg skrive på?

– Verktøy – hvilket bloggerverktpy skal jeg velge?

Valg av språk bare datt ned i meg idag. Jeg fant ut at det som er virkelig fint i å lese blogg kommentarer er godt språk. Og samme hvor mye jeg ønsker det, kan jeg ikke hverken snakke eller skrive engelsk eller spansk som jeg kan norsk…

Verktøyvalg er et større hinder. Jeg vil så gjerne velge det rette. I går lastet jeg ned NewsGator for Outlook. Et døgns erfaring fortalte meg at ingen slår bloglines.com som nyhetsblogg. Moralen var – velg den som er best på noe. Og blogger (som jeg benytter her) er klart raskest og enklest.